APA:
کپیعزیزخانی، مریم، و آدینه پور، فاطمه. (1398). پتانسیل آنتی اکسیدانی اسانس های دارچین, زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(6 (60 پیاپی) )، 81-88. SID. https://sid.ir/paper/366162/fa
Vancouver:
کپیعزیزخانی مریم، آدینه پور فاطمه. پتانسیل آنتی اکسیدانی اسانس های دارچین, زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(6 (60 پیاپی) ):81-88. Available from: https://sid.ir/paper/366162/fa
IEEE:
کپیمریم عزیزخانی، و فاطمه آدینه پور، “پتانسیل آنتی اکسیدانی اسانس های دارچین, زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 6 (60 پیاپی) ، pp. 81–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366162/fa