APA:
کپیتوریان، فهیمه، و عزیزخانی، مریم. (1398). ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 74(2 )، 187-197. SID. https://sid.ir/paper/35302/fa
Vancouver:
کپیتوریان فهیمه، عزیزخانی مریم. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1398؛74(2 ):187-197. Available from: https://sid.ir/paper/35302/fa
IEEE:
کپیفهیمه توریان، و مریم عزیزخانی، “ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 74، no. 2 ، pp. 187–197، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35302/fa