APA:
کپیتاجیک، سمیه، زرین کمر، فاطمه، و نیکنام، وحید. (1396). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای فنولی اندامهای زعفران (Crocus sativus L. ). زیست فناوری، 8(3 )، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/366292/fa
Vancouver:
کپیتاجیک سمیه، زرین کمر فاطمه، نیکنام وحید. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای فنولی اندامهای زعفران (Crocus sativus L. ). زیست فناوری[Internet]. 1396؛8(3 ):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/366292/fa
IEEE:
کپیسمیه تاجیک، فاطمه زرین کمر، و وحید نیکنام، “ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای فنولی اندامهای زعفران (Crocus sativus L. )،” زیست فناوری، vol. 8، no. 3 ، pp. 0–0، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366292/fa