APA:
کپینوری، فرزانه، ایمانی، احمد، حاجی نژاد، سعید، و سروی مغانلو، کوروش. (1397). اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص های ریخت سنجی روده پیشین لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 6(4 )، 21-36. SID. https://sid.ir/paper/366889/fa
Vancouver:
کپینوری فرزانه، ایمانی احمد، حاجی نژاد سعید، سروی مغانلو کوروش. اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص های ریخت سنجی روده پیشین لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1397؛6(4 ):21-36. Available from: https://sid.ir/paper/366889/fa
IEEE:
کپیفرزانه نوری، احمد ایمانی، سعید حاجی نژاد، و کوروش سروی مغانلو، “اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص های ریخت سنجی روده پیشین لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 6، no. 4 ، pp. 21–36، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366889/fa