APA:
کپیمیرزاخلیلی، فاطمه سادات، رجایی، پیمان، و هاشمی روان، مهناز. (1398). امکان سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی مطلوب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 171-180. SID. https://sid.ir/paper/367433/fa
Vancouver:
کپیمیرزاخلیلی فاطمه سادات، رجایی پیمان، هاشمی روان مهناز. امکان سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی مطلوب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):171-180. Available from: https://sid.ir/paper/367433/fa
IEEE:
کپیفاطمه سادات میرزاخلیلی، پیمان رجایی، و مهناز هاشمی روان، “امکان سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی مطلوب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 171–180، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367433/fa