مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

606
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

امکان سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 180

چکیده

 امروزه جایگزینی نگهدارنده ها و افزودنی های شیمیایی با انواع طبیعی آن ها که خاصیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی دارند, متداول شده است. در این راستا در تحقیق حاضر امکان تولید نوشابه گازدار زعفرانی مورد بررسی قرار گرفت. جهت تهیه تیمارها از سه سطح زعفران (6/0, 2 و 4%) و سه سطح شکر (65, 70 و 75%) استفاده گردید. طبق نتایج, با افزایش درصد شکر و عصاره زعفران, میزان بریکس, اسیدیته, ماده خشک, قند کل, خاکستر در نوشیدنی به شکل معنی داری افزایش یافت اما pH روند کاهشی نشان داد. قابل توجه این که اختلاف بین وزن مخصوص نمونه ها معنی دار نبود. همچنین با افزودن منابع قندی, میزان باکتری مزوفیل در محدوده استاندارد افزایش یافت به گونه ای که بیشترین مقدار آن در نمونه حاوی 70% شکر مشاهده گردید. در مجموع, تیمار حاوی (75% شکر و 2% عصاره زعفران) از مطلوب ترین خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی برخوردار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزاخلیلی، فاطمه سادات، رجایی، پیمان، و هاشمی روان، مهناز. (1398). امکان سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی مطلوب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 171-180. SID. https://sid.ir/paper/367433/fa

    Vancouver: کپی

    میرزاخلیلی فاطمه سادات، رجایی پیمان، هاشمی روان مهناز. امکان سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی مطلوب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):171-180. Available from: https://sid.ir/paper/367433/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه سادات میرزاخلیلی، پیمان رجایی، و مهناز هاشمی روان، “امکان سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی مطلوب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 171–180، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367433/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button