APA:
کپیعلیزاده بهبهانی، بهروز، و شهیدی، فخری. (1399). ارزیابی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش دهی شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(4 (پیاپی 64) )، 383-394. SID. https://sid.ir/paper/367439/fa
Vancouver:
کپیعلیزاده بهبهانی بهروز، شهیدی فخری. ارزیابی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش دهی شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(4 (پیاپی 64) ):383-394. Available from: https://sid.ir/paper/367439/fa
IEEE:
کپیبهروز علیزاده بهبهانی، و فخری شهیدی، “ارزیابی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش دهی شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 383–394، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367439/fa