APA:
کپیعمرانی فرد، حسام، عباسپورفرد، محمدحسین، خجسته پور، مهدی، و دشتی، علی. (1398). مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب زمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(2 (پیاپی 56) )، 309-322. SID. https://sid.ir/paper/367546/fa
Vancouver:
کپیعمرانی فرد حسام، عباسپورفرد محمدحسین، خجسته پور مهدی، دشتی علی. مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب زمینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(2 (پیاپی 56) ):309-322. Available from: https://sid.ir/paper/367546/fa
IEEE:
کپیحسام عمرانی فرد، محمدحسین عباسپورفرد، مهدی خجسته پور، و علی دشتی، “مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب زمینی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 (پیاپی 56) ، pp. 309–322، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367546/fa