مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

278
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات ترکیبات فنلی و کربوهیدراتهای غیر سازنده بر روی چرخه جایگزین درختان 'Kinnow'

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 48

چکیده

 در این مطالعه, تغییرات کربوهیدرات ها و ترکیبات فنلی موجود در برگ ها و ساقه های درختان ماندارین (Citrus reticulata Blanco) در چرخه جایگزینی و احتمال دخالت این ترکیبات در فرآیند تشکیل گل ها نشان داده شده است. مقدار این ترکیبات در ماه های نوامبر 2010 تا مارس 2011 در برگ و ساقه درختان "در" و "خاموش" تعیین گردید و با القاء و تمایز جوانه گل در نیمکره شمالی درختان مرکبات مطابقت داشت. آزمایش به صورت بلوک کامل تصادفی با سه تکرار و دو درخت در هر تکرار طراحی شد. نتایج نشان داد که حضور میوه ها بر روی درختان, مانع جوانه زدن گل ها, کاهش جوانه های جوانه زدگی شده و کاهش رشد رویشی این درختان بود. سطوح اندوژن قندهای محلول و کل کربوهیدرات غیر ساختاری در برگ و محتوای نشاسته ساقه ها تحت تأثیر شرایط درخت باروری قرار گرفتند. تنوع کل محتوای فنل در برگ و ساقه مربوط به حضور یا عدم وجود میوه درختان است. محتویات فنلی ساقه ها در درخت های غیرقابل تحمل به طور معنی داری کمتر از بوته ها بود. در میان پنج ترکیبات فنلی تجزیه و تحلیل, الگوی تغییرات در محتویات اسید کلروژنیک اسید, کافئیک اسید و نارینین در دو نوع درختان متفاوت بود. روند مشابهی برای مقادیر تمام ترکیبات فنلی در ساقه های تحمل و غلطکی مشاهده شد.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرسلیمانی، عباس، شهسوار، علیرضا، و روشن، وحید. (1397). تغییرات ترکیبات فنلی و کربوهیدراتهای غیر سازنده بر روی چرخه جایگزین درختان 'Kinnow'. فرآیند و کارکرد گیاهی، 7(25 )، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/367746/fa

    Vancouver: کپی

    میرسلیمانی عباس، شهسوار علیرضا، روشن وحید. تغییرات ترکیبات فنلی و کربوهیدراتهای غیر سازنده بر روی چرخه جایگزین درختان 'Kinnow'. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1397؛7(25 ):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/367746/fa

    IEEE: کپی

    عباس میرسلیمانی، علیرضا شهسوار، و وحید روشن، “تغییرات ترکیبات فنلی و کربوهیدراتهای غیر سازنده بر روی چرخه جایگزین درختان 'Kinnow'،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 7، no. 25 ، pp. 39–48، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367746/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button