APA:
کپیشرافتخواه آذری، شهین، علی زاده، آیناز، روفه گری نژاد، لیلا، آصفی، نارملا، و همیشه کار، حامد. (1400). بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 169-180. SID. https://sid.ir/paper/367834/fa
Vancouver:
کپیشرافتخواه آذری شهین، علی زاده آیناز، روفه گری نژاد لیلا، آصفی نارملا، همیشه کار حامد. بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):169-180. Available from: https://sid.ir/paper/367834/fa
IEEE:
کپیشهین شرافتخواه آذری، آیناز علی زاده، لیلا روفه گری نژاد، نارملا آصفی، و حامد همیشه کار، “بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 169–180، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367834/fa