APA:
کپیاعلمی، مهران، و فتحی، بهاره. (1399). بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 607-619. SID. https://sid.ir/paper/367860/fa
Vancouver:
کپیاعلمی مهران، فتحی بهاره. بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):607-619. Available from: https://sid.ir/paper/367860/fa
IEEE:
کپیمهران اعلمی، و بهاره فتحی، “بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 607–619، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367860/fa