APA:
کپیکرمی، فائزه، اعلمی، مهران، صادقی ماهونک، علیرضا، و شهیری طبرستانی، هدی. (1398). تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 185-200. SID. https://sid.ir/paper/72801/fa
Vancouver:
کپیکرمی فائزه، اعلمی مهران، صادقی ماهونک علیرضا، شهیری طبرستانی هدی. تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):185-200. Available from: https://sid.ir/paper/72801/fa
IEEE:
کپیفائزه کرمی، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، و هدی شهیری طبرستانی، “تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 185–200، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72801/fa