مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

857
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر کاربرد روغن های گیاهی بر خواص کمی و کیفی و افزایش عمر انبارمانی میوة سیب ارقام گلدن و رددلیشس

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 97

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثر کاربرد روغن¬های گیاهی برافزایش عمر انبارمانی سیب در مدت زمان نگهداری در سردخانه در مرکز تحقیقات کشاورزی‎ و منابع طبیعی خراسان انجام شد. طرح آماری, آزمایش فاکتوریل چهار عاملی درقالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار, فاکتور A رقم سیب در دو سطح (گلدن دلیشس و رد دلیشس), فاکتور B نوع روغن با سه سطح (کانولا, ذرت, و آفتابگردان), فاکتور C میزان روغن با 6 سطح (صفر,25 /0, 0.5, 1, 2, و3 درصد), و فاکتور D زمان نمونه‎برداری از انبارسرد با 6 سطح (صفر, 45, 90, 120,150, و180روز ) بود. میوه سیب پس از تیمار به سردخانه با دمای صفر تا 1 درجة سانتی¬گراد و رطوبت نسبی 85 درصد منتقل و به مدت شش ماه نگهداری شد. نتایج آنالیز واریانس نشان داد که نوع روغن گیاهی بر pH و میزان پوسیدگی تأثیر معنی¬داری دارد و pH, مواد جامد انحلال پذیر, کسر رسیدگی (مواد جامد محلول به اسید قابل تیتر کردن), سفتی بافت میوه, و میزان پوسیدگی نیز تحت تأثیر غلظت روغن گیاهی قرار می¬گیرد. نتایج آزمایش¬های حسی نشان داد که نوع روغن گیاهی تأثیر معنی¬داری بر بو و مزه دارد و بافت میوه تحت تأثیر غلظت روغن قرار می¬گیرد. به طور کلی نتایج نشان می¬¬دهد که کاربرد روغن ذرت 2 درصد در ارقام رد و گلدن دلیشس, در مقایسه با سایر تیمارها, سبب حفظ خصوصیات کمی, کیفی, و صفات حسی میوه پس از 6 ماه نگهداری در سردخانه خواهد شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گنجی مقدم، ابراهیم، و نیک خواه، شهره. (1384). بررسی اثر کاربرد روغن های گیاهی بر خواص کمی و کیفی و افزایش عمر انبارمانی میوة سیب ارقام گلدن و رددلیشس. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 6(23)، 85-97. SID. https://sid.ir/paper/367887/fa

    Vancouver: کپی

    گنجی مقدم ابراهیم، نیک خواه شهره. بررسی اثر کاربرد روغن های گیاهی بر خواص کمی و کیفی و افزایش عمر انبارمانی میوة سیب ارقام گلدن و رددلیشس. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1384؛6(23):85-97. Available from: https://sid.ir/paper/367887/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم گنجی مقدم، و شهره نیک خواه، “بررسی اثر کاربرد روغن های گیاهی بر خواص کمی و کیفی و افزایش عمر انبارمانی میوة سیب ارقام گلدن و رددلیشس،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 6، no. 23، pp. 85–97، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367887/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button