APA:
کپیروغنی حقیقی فرد، ابراهیم. (1381). اثر باکتری تولید کننده اسید لاکتیک (LAB) و اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی علوفه کامل جو. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(2)، 115-124. SID. https://sid.ir/paper/368215/fa
Vancouver:
کپیروغنی حقیقی فرد ابراهیم. اثر باکتری تولید کننده اسید لاکتیک (LAB) و اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی علوفه کامل جو. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(2):115-124. Available from: https://sid.ir/paper/368215/fa
IEEE:
کپیابراهیم روغنی حقیقی فرد، “اثر باکتری تولید کننده اسید لاکتیک (LAB) و اوره بر ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی علوفه کامل جو،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 2، pp. 115–124، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368215/fa