APA:
کپیمعصوم شاهی، طاهره، احسانی، جلال، و ابراهیمی، مریم. (1399). جداسازی و شناسایی فلور باکتری های اسید لاکتیک (LAB) غالب از خمیر ترش سبوس جو دوسر و بررسی قابلیت ضد قارچی آنها. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 14(5 )، 408-424. SID. https://sid.ir/paper/394657/fa
Vancouver:
کپیمعصوم شاهی طاهره، احسانی جلال، ابراهیمی مریم. جداسازی و شناسایی فلور باکتری های اسید لاکتیک (LAB) غالب از خمیر ترش سبوس جو دوسر و بررسی قابلیت ضد قارچی آنها. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1399؛14(5 ):408-424. Available from: https://sid.ir/paper/394657/fa
IEEE:
کپیطاهره معصوم شاهی، جلال احسانی، و مریم ابراهیمی، “جداسازی و شناسایی فلور باکتری های اسید لاکتیک (LAB) غالب از خمیر ترش سبوس جو دوسر و بررسی قابلیت ضد قارچی آنها،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 14، no. 5 ، pp. 408–424، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394657/fa