مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,178
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام برخی از مواد غذایی خشبی و متراکم با روش in-situ در گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 100

چکیده

 تجزیه پذیری پروتئین خام مواد خوراکی در شکمبه عامل مهمی در جهت تامین نیازمندیهای نیتروژن میکروارگانیسم های شکمبه بشمار می رود. در این تحقیق با استفادها ز دو رأس گوسفند فیستولادار, تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام یونجه, شبدر قرمز, سبوس گندم, دانه جو,کنجاله پنبه دانه و دانه ذرت به روش کیسه های نایلونی تعیین شد. برای تجزیه و تحلیل از نتایج از برنامه کامپیوتری Naway استفاده گردید. میزان پروتئین خام, چربی خام و خاکستر خام یونجه به ترتیب 22.64 , T , شبدر قرمز 17.71 , 1.48 , 9.69 , کنجاله پنبه دانه 39.05 , 8.08 ,6.26, سبوس گندم 14.31, 2.6 و 5.2, دانه ذرت 9.07,4.2 و 1.36 و دانه جو10.62, 2.12 و 2.43 درصد بود. میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام یونجه 47±1.41 و 54.89±1.81 دانه جو 69±3 و 68±2.5 شبدر قرمز 51±1.4 و 57±1.4 و 57±1.4, دانه ذرت 64±0.7 و 62±1.4 , سبوس گندم 72.15±0.21 و 87.5±1.47 و برای کنجاله پنبه دانه 47.5±0.7 و 45.5±0.7 درصد بود. از داده های تجزیه پذیری می توان در محاسبه پروتئین قابل متابولیسم در تنظیم جیره های غذایی متوازن استفاده نمود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقی زاده، اکبر، شجاع غیاث، جلیل، مقدم، غلامعلی، جان محمدی، حسین، و یاسان، پرویز. (1380). تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام برخی از مواد غذایی خشبی و متراکم با روش in-situ در گوسفند. دانش کشاورزی، 11(3)، 93-100. SID. https://sid.ir/paper/28941/fa

    Vancouver: کپی

    تقی زاده اکبر، شجاع غیاث جلیل، مقدم غلامعلی، جان محمدی حسین، یاسان پرویز. تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام برخی از مواد غذایی خشبی و متراکم با روش in-situ در گوسفند. دانش کشاورزی[Internet]. 1380؛11(3):93-100. Available from: https://sid.ir/paper/28941/fa

    IEEE: کپی

    اکبر تقی زاده، جلیل شجاع غیاث، غلامعلی مقدم، حسین جان محمدی، و پرویز یاسان، “تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام برخی از مواد غذایی خشبی و متراکم با روش in-situ در گوسفند،” دانش کشاورزی، vol. 11، no. 3، pp. 93–100، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28941/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button