APA:
کپیعلیزاده بهبهانی، بهروز، نوشاد، محمد، و صحرائیان، بهاره. (1400). بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری های بیماری زا و عامل فساد مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 49-57. SID. https://sid.ir/paper/368664/fa
Vancouver:
کپیعلیزاده بهبهانی بهروز، نوشاد محمد، صحرائیان بهاره. بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری های بیماری زا و عامل فساد مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):49-57. Available from: https://sid.ir/paper/368664/fa
IEEE:
کپیبهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، و بهاره صحرائیان، “بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری های بیماری زا و عامل فساد مواد غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 49–57، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368664/fa