APA:
کپیکربلایی امینی، سیده سعیده، امینی فر، مهرناز، و یوسفی، سیده شیما. (1400). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, ساختاری و حسی دسر شیری کم چرب اصلاح شده با صمغ های بومی به و بالنگو. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 131-146. SID. https://sid.ir/paper/368882/fa
Vancouver:
کپیکربلایی امینی سیده سعیده، امینی فر مهرناز، یوسفی سیده شیما. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, ساختاری و حسی دسر شیری کم چرب اصلاح شده با صمغ های بومی به و بالنگو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):131-146. Available from: https://sid.ir/paper/368882/fa
IEEE:
کپیسیده سعیده کربلایی امینی، مهرناز امینی فر، و سیده شیما یوسفی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, ساختاری و حسی دسر شیری کم چرب اصلاح شده با صمغ های بومی به و بالنگو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 131–146، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368882/fa