APA:
کپیپورمحمدی مجاوری، اوشا، حسینی قابوس، سیدحسین، و جعفریان، سارا. (1400). اثر غلظت های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان سنگک غنی شده با پودر کدوحلوایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 189-200. SID. https://sid.ir/paper/368883/fa
Vancouver:
کپیپورمحمدی مجاوری اوشا، حسینی قابوس سیدحسین، جعفریان سارا. اثر غلظت های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان سنگک غنی شده با پودر کدوحلوایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):189-200. Available from: https://sid.ir/paper/368883/fa
IEEE:
کپیاوشا پورمحمدی مجاوری، سیدحسین حسینی قابوس، و سارا جعفریان، “اثر غلظت های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان سنگک غنی شده با پودر کدوحلوایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 189–200، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368883/fa