APA:
کپیگنجی وطن، بنیامین، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1399). اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی. علوم غذایی و تغذیه، 17(3 (پیاپی 67) )، 81-92. SID. https://sid.ir/paper/363461/fa
Vancouver:
کپیگنجی وطن بنیامین، حسینی قابوس سیدحسین. اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(3 (پیاپی 67) ):81-92. Available from: https://sid.ir/paper/363461/fa
IEEE:
کپیبنیامین گنجی وطن، و سیدحسین حسینی قابوس، “اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 3 (پیاپی 67) ، pp. 81–92، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363461/fa