Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

471
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

465
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن دلشیز طی نگهداری در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 94

چکیده

 به منظور بررسی اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن دلشیز طی انبارداری, آزمایشی به صورت اسپلیت در زمان بر پایه طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. عامل اصلی غلظت های مختلف آسکوربات کلسیم (صفر, 5/2 و 5 درصد) و عامل فرعی زمان های مختلف انبارداری (90, 150 و 210 روز) بود. نتایج بیانگر افزایش معنی دار ماده جامد محلول کل, شاخص قهوه ای شدن, تولید اتیلن و کاهش معنی دار محتوای فنل کل, ویتامین ث, اسیدیته قابل تیتراسیون, سفتی بافت میوه و ماندگاری میوه با افزایش زمان نگهداری بود. با افزایش غلظت آسکوربات کلسیم, اسیدیته کل, استحکام بافت میوه و ماندگاری میوه افزایش و تولید اتیلن کاهش معنی داری داشت. اثر متقابل آسکوربات کلسیم در زمان انبارداری بر محتوای فنل کل و اتیلن میوه معنی داری بود. مقدار اتیلن میوه در نتیجه تیمار با هر سطح از غلظت آسکوربات کلسیم کاهش یافت ولی با افزایش زمان نگهداری, روندی افزایشی داشت. بیشترین مقدار اتیلن تولیدی (06/3 میکرولیتر در کیلوگرم در ساعت) مربوط به میوه های سیب شاهد در روز 210 نگهداری بود. براساس نتایج پژوهش حاضر مشخص شد که آسکوربات کلسیم با کُندکردن فرآیند رسیدن و تولید اتیلن, سبب افزایش ماندگاری میوه سیب گلدن دلشیز طی نگهداری گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایرانی، ابراهیم، ارشد، موسی، و نظری دلجو، محمدجواد. (1398). اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن دلشیز طی نگهداری در سردخانه. پژوهش های میوه کاری، 4(1 )، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/369006/fa

    Vancouver: کپی

    ایرانی ابراهیم، ارشد موسی، نظری دلجو محمدجواد. اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن دلشیز طی نگهداری در سردخانه. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(1 ):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/369006/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم ایرانی، موسی ارشد، و محمدجواد نظری دلجو، “اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن دلشیز طی نگهداری در سردخانه،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 1 ، pp. 83–94، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369006/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا