APA:
کپیپورابراهیمی، ی.، فاضل، م.، و اخوان، ح.ر.. (1399). اثر پرتودهی گاما بر ویژگی های کیفی و ماندگاری دانه های انار در طی نگهداری در دمای یخچالی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(3 )، 723-735. SID. https://sid.ir/paper/369316/fa
Vancouver:
کپیپورابراهیمی ی.، فاضل م.، اخوان ح.ر.. اثر پرتودهی گاما بر ویژگی های کیفی و ماندگاری دانه های انار در طی نگهداری در دمای یخچالی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(3 ):723-735. Available from: https://sid.ir/paper/369316/fa
IEEE:
کپیی. پورابراهیمی، م. فاضل، و ح.ر. اخوان، “اثر پرتودهی گاما بر ویژگی های کیفی و ماندگاری دانه های انار در طی نگهداری در دمای یخچالی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 3 ، pp. 723–735، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369316/fa