APA:
کپیراوش، نگار، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و رافت، سیدعباس. (1397). بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی خشک نگهداری شده در دماهای مختلف. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(2 )، 45-62. SID. https://sid.ir/paper/392303/fa
Vancouver:
کپیراوش نگار، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، رافت سیدعباس. بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی خشک نگهداری شده در دماهای مختلف. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(2 ):45-62. Available from: https://sid.ir/paper/392303/fa
IEEE:
کپینگار راوش، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و سیدعباس رافت، “بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی خشک نگهداری شده در دماهای مختلف،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 2 ، pp. 45–62، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392303/fa