APA:
کپیمهدی زاده، نازلی، و روفه گری نژاد، لیلا. (1398). تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی های کیفی کیک روغنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(3 )، 157-169. SID. https://sid.ir/paper/369350/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده نازلی، روفه گری نژاد لیلا. تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی های کیفی کیک روغنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(3 ):157-169. Available from: https://sid.ir/paper/369350/fa
IEEE:
کپینازلی مهدی زاده، و لیلا روفه گری نژاد، “تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی های کیفی کیک روغنی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 157–169، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369350/fa