مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

413
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

568
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 27

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی و میزان فنل و فلاونویید گیاه Postia puberula متعلق به خانواده آستراسه است. جهت بررسی اثرات آنتی اکسیدانی میزان, فنل و فلاونویید عصاره های اتانولی, متانولی, آبی و هیدروالکلی تهیه شد. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی نیز با دو روش 2و2 دی فنیل 1-پیکریل هیدرازیل (DPPH) و بتاکاروتن-لینولییک اسید صورت گرفت. جهت سنجش محتوای ترکیبات فنلی و فلاونوییدی به ترتیب از شاهدهای گالیک اسید و کویرسیتین استفاده شد. نتایج نشان داد که نوع حلال مورد استفاده در عصاره گیری می تواند بر اثرات آنتی اکسیدانی, میزان فنل و فلاونویید موثر باشد, به طوری که بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در هر دو روش مربوط به عصاره هیدروالکلی است, همچنین بیشترین میزان فنل در عصاره هیدروالکلی و بیشترین میزان فلاونویید در عصاره اتانولی مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    همتی حسن گاویار، پروانه، و امیری، حمزه. (1400). تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی, میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 19-27. SID. https://sid.ir/paper/369412/fa

    Vancouver: کپی

    همتی حسن گاویار پروانه، امیری حمزه. تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی, میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):19-27. Available from: https://sid.ir/paper/369412/fa

    IEEE: کپی

    پروانه همتی حسن گاویار، و حمزه امیری، “تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی, میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 19–27، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369412/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button