Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,080
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

635
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست درختان راش و بلوط

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 145

چکیده

 زمینه و هدف: ترکیبات آنتی اکسیدانی از شیوع بیماری های مزمن و تخریب بسیاری از مواد غذایی جلوگیری می کنند, هدف این مطالعه ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست درختان راش و بلوط بود. روش بررسی: در این مطالعه تجربی, پس از تهیه پوست درختان راش و بلوط, عصاره های استنی به روش سوکسوله استخراج شدند. ابتدا میزان فنل و فلاونوئید تام عصاره ها اندازه گیری شده و سپس برای ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های استخراج شده از سه روش دی فنیل پیکریل هیدرازیل, قدرت احیا کنندگی و نیتریک اکساید استفاده شد. یافته ها: میزان فنل در پوست درخت راش بیشتر و فلاونوئید در بلوط بیشتر بود. نتایج آزمون به دام اندازی رادیکال های آزاد دی-فنیل پیکریل هیدرازیل نشان داد که غلظت مهار 50 درصد در عصاره استنی پوست درختان راش و بلوط به ترتیب 19.92 و 7.33 میکروگرم بر میلی لیتر بود. هم چنین عصاره راش قدرت احیاکنندگی بیشتری نسبت به بلوط داشت. در آزمون به دام اندازی نیتریک اکساید, غلظت مهار 50 درصد در عصاره استنی راش 23.98 و در عصاره بلوط 90.92 میکروگرم بر میلی لیتر محاسبه شد. نتیجه گیری: عصاره استنی پوست درختان در سه مدل مورد مطالعه, سطوح مختلفی از فعالیت آنتی اکسیدانی را نشان دادند. عصاره راش فعالیت آنتی اکسیدانی بهتری نسبت به عصاره بلوط داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فضلی، رویا، نظرنژاد، نورالدین، ابراهیم زاده، محمدعلی، و ذبیح زاده، سیدمجید. (1392). ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست درختان راش و بلوط. ارمغان دانش، 18(2 (پی در پی 74))، 137-145. SID. https://sid.ir/paper/77937/fa

    Vancouver: کپی

    فضلی رویا، نظرنژاد نورالدین، ابراهیم زاده محمدعلی، ذبیح زاده سیدمجید. ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست درختان راش و بلوط. ارمغان دانش[Internet]. 1392؛18(2 (پی در پی 74)):137-145. Available from: https://sid.ir/paper/77937/fa

    IEEE: کپی

    رویا فضلی، نورالدین نظرنژاد، محمدعلی ابراهیم زاده، و سیدمجید ذبیح زاده، “ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست درختان راش و بلوط،” ارمغان دانش، vol. 18، no. 2 (پی در پی 74)، pp. 137–145، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/77937/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا