APA:
کپیلک زاده، لیلا، و نصراصفهانی، سجاد. (1400). کاربرد صمغ زانتان, کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 273-287. SID. https://sid.ir/paper/366381/fa
Vancouver:
کپیلک زاده لیلا، نصراصفهانی سجاد. کاربرد صمغ زانتان, کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):273-287. Available from: https://sid.ir/paper/366381/fa
IEEE:
کپیلیلا لک زاده، و سجاد نصراصفهانی، “کاربرد صمغ زانتان, کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 273–287، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366381/fa