APA:
کپیقادری، علی اکبر، صارم نژاد، سولماز، و عزیزی، محمدحسین. (1395). بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان, کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 133-141. SID. https://sid.ir/paper/72354/fa
Vancouver:
کپیقادری علی اکبر، صارم نژاد سولماز، عزیزی محمدحسین. بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان, کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):133-141. Available from: https://sid.ir/paper/72354/fa
IEEE:
کپیعلی اکبر قادری، سولماز صارم نژاد، و محمدحسین عزیزی، “بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان, کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 133–141، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72354/fa