مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,233
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

732
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان، کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 141

چکیده

 در این تحقیق به منظور بررسی تاثیر استفاده از پوشش های خوراکی در به تاخیر انداختن میزان بیاتی نان باگت, از سه نوع فرمولاسیون حاوی سه هیدروکلوئید آلژینات سدیم, کربوکسی متیل سلولز و زانتان به همراه روغن آفتاب گردان, گلیسرین, آب, نشاسته و سوربات پتاسیم برای پوشش دهی نان های باگت استفاده شده و تاثیر پوشش های فوق بر روند کند شدن بیاتی در روزهای اول, دوم و سوم پس از پخت مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصله پوشش های فوق قادر به حفظ تازگی نمونه های نان پس از گذشت یک روز از پخت به حد تازگی نان پخته شده [شاهد] بودند. پس از دو روز نگهداری نمونه های پوشش داده شده با آلژینات سدیم و زانتان در به تاخیر انداختن بیاتی مشابه یکدیگر عمل نموده و پس از سه روز نگهداری کلیه پوشش ها از نظر میزان بیاتی تفاوت معنی داری با نمونه شاهد پس از سه روز ماندگاری نداشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قادری، علی اکبر، صارم نژاد، سولماز، و عزیزی، محمدحسین. (1395). بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان, کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 133-141. SID. https://sid.ir/paper/72354/fa

    Vancouver: کپی

    قادری علی اکبر، صارم نژاد سولماز، عزیزی محمدحسین. بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان, کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):133-141. Available from: https://sid.ir/paper/72354/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر قادری، سولماز صارم نژاد، و محمدحسین عزیزی، “بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان, کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 133–141، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72354/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button