مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

347
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

496
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات اسانس شیرین بیان، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 184

چکیده

 این آزمایش, به منظور بررسی اثرات سطوح اسانس شیرین بیان بر عملکرد, کیفیت گوشت و پایداری آن به اکسیداسیون, با استفاده از 625 قطعه جوجه گوشتی آرین, در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار و 25 قطعه پرنده در هر تکرار اجرا شد. تیمارها شامل جیره پایه (گروه شاهد), آنتی بیوتیک آویلامایسین (150 میلی گرم در کیلوگرم), پروبیوتیک(100 میلی گرم در کیلوگرم), و دو سطح اسانس شیرین بیان(200 و 400میلی گرم در کیلوگرم) بودند. همه جیره ها در طول دوره از انرژی و پروتئین یکسانی برخوردار بودند. استفاده از اسانس شیرین بیان به میزان200 میلی گرم در کیلوگرم جیره, افزایش وزن روزانه, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل را به طور معنی داری افزایش داد (05/0p<). در زمان صدوپنجاه دقیقه بعد از القاء اکسیداسیون, کمترین و بیشترین میزان تولید مالونیل آلدهید به ترتیب در گوشت پرندگان شاهد و پرندگانی که سطح 400 میلی گرم در کیلوگرم اسانس شیرین بیان را دریافت کردند مشاهده شد(05/0P <). اثر تیمارهای آزمایشی بر ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران معنی داری نبود. نتایج این پژوهش نشان داد, اضافه کردن 200 میلی گرم در کیلوگرم اسانس شیرین بیان در جیره می تواند ضمن بهبود مصرف خوراک, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذا, پایداری گوشت را در برابر اکسیداسیون افزایش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گراوند، مسلم، شریفی، سیدداوود، یعقوبفر، اکبر، غضنفری، شکوفه، و حسینی، سیدعبداله. (1397). اثرات اسانس شیرین بیان, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(118 )، 173-184. SID. https://sid.ir/paper/371224/fa

    Vancouver: کپی

    گراوند مسلم، شریفی سیدداوود، یعقوبفر اکبر، غضنفری شکوفه، حسینی سیدعبداله. اثرات اسانس شیرین بیان, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(118 ):173-184. Available from: https://sid.ir/paper/371224/fa

    IEEE: کپی

    مسلم گراوند، سیدداوود شریفی، اکبر یعقوبفر، شکوفه غضنفری، و سیدعبداله حسینی، “اثرات اسانس شیرین بیان, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 118 ، pp. 173–184، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371224/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button