APA:
کپیگراوند، مسلم، شریفی، سیدداوود، یعقوبفر، اکبر، غضنفری، شکوفه، و حسینی، سیدعبداله. (1397). اثرات اسانس شیرین بیان, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(118 )، 173-184. SID. https://sid.ir/paper/371224/fa
Vancouver:
کپیگراوند مسلم، شریفی سیدداوود، یعقوبفر اکبر، غضنفری شکوفه، حسینی سیدعبداله. اثرات اسانس شیرین بیان, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(118 ):173-184. Available from: https://sid.ir/paper/371224/fa
IEEE:
کپیمسلم گراوند، سیدداوود شریفی، اکبر یعقوبفر، شکوفه غضنفری، و سیدعبداله حسینی، “اثرات اسانس شیرین بیان, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 118 ، pp. 173–184، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371224/fa