APA:
کپیتمیزی جونقانی، میثم، غضنفری، شکوفه، آقاشاهی، علیرضا، شریفی، سیدداوود، و حسینی، سیدعبداله. (1395). تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی, پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(3 )، 501-512. SID. https://sid.ir/paper/208922/fa
Vancouver:
کپیتمیزی جونقانی میثم، غضنفری شکوفه، آقاشاهی علیرضا، شریفی سیدداوود، حسینی سیدعبداله. تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی, پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(3 ):501-512. Available from: https://sid.ir/paper/208922/fa
IEEE:
کپیمیثم تمیزی جونقانی، شکوفه غضنفری، علیرضا آقاشاهی، سیدداوود شریفی، و سیدعبداله حسینی، “تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی, پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 3 ، pp. 501–512، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208922/fa