مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

576
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 501 | صفحه پایان 512

چکیده

 به منظور تعیین تأثیر سطوح مختلف اسانس رازک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان بر عملکرد تولیدی, پایداری لیپیدها در گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی, آزمایشی با استفاده از 625 قطعه جوجه یک روزه سویه آرین در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار (200 و 400 میلی گرم در کیلوگرم اسانس رازک, 100 میلی گرم در کیلوگرم آنتی بیوتیک آویلامایسین و 150 میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک پروتکسینو شاهد) و پنج تکرار و هر تکرار 25 قطعه جوجه از سن 1 تا 42روزگی انجام شد. در کل دوره, پرندگانی که از جیره حاوی400 میلی گرم در کیلوگرم اسانس رازک و یا آنتی بیوتیک مصرف کردند, در مقایسه با پرندگان دریافت کننده 200 میلی گرم در کیلوگرم اسانس رازک, مصرف خوراک بیشتری داشتند (05/0P<). بهترین شاخص تولید مربوط به مرغ های تغذیه شده با 200 میلی گرم در کیلوگرم اسانس رازک و پروبیوتیک در مقایسه با مرغ های تغذیه شده با 400 میلی گرم در کیلوگرم اسانس رازک بودند (05/0P<). افزودن اسانس رازک به جیره در سطوح 200 و 400 میلی گرم در کیلوگرم باعث کاهش معنی دار غلظت مالون دی آلدئید در گوشت ران در مقایسه با تیمارهای شاهد, آنتی بیوتیک و پروبیوتیک شد (01/0P<). مرغ-های تغذیه شده با جیره حاوی اسانس رازک (400 میلی گرم در کیلوگرم) جمعیت لاکتوباسیلبیشتری در مقایسه با سایر تیمارها داشتند (05/0P<). بنابراین, افزودن اسانس رازک به میزان 200 میلی گرم در کیلوگرم جیره موجب بهبود شاخص تولیدی و سطح 400 میلی گرم در کیلوگرم جیره اسانس رازک باعث بهبود جمعیت میکروبی ایلئوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تمیزی جونقانی، میثم، غضنفری، شکوفه، آقاشاهی، علیرضا، شریفی، سیدداوود، و حسینی، سیدعبداله. (1395). تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی, پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(3 )، 501-512. SID. https://sid.ir/paper/208922/fa

    Vancouver: کپی

    تمیزی جونقانی میثم، غضنفری شکوفه، آقاشاهی علیرضا، شریفی سیدداوود، حسینی سیدعبداله. تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی, پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(3 ):501-512. Available from: https://sid.ir/paper/208922/fa

    IEEE: کپی

    میثم تمیزی جونقانی، شکوفه غضنفری، علیرضا آقاشاهی، سیدداوود شریفی، و سیدعبداله حسینی، “تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی, پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 3 ، pp. 501–512، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208922/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button