APA:
کپیفتاحی مقدم، جواد، هاشم پور، ابوذر، حمیداوغلی، یوسف، و فتوحی قزوینی، رضا. (1397). اثر تیمار دمایی بر ترکیبات زیست فعال و ظرفیت آنتی اکسیدانی گوشت و پوست میوه ی دو رقم پرتقال خونی مورو و سانگینلو طی انبارداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 129-142. SID. https://sid.ir/paper/372306/fa
Vancouver:
کپیفتاحی مقدم جواد، هاشم پور ابوذر، حمیداوغلی یوسف، فتوحی قزوینی رضا. اثر تیمار دمایی بر ترکیبات زیست فعال و ظرفیت آنتی اکسیدانی گوشت و پوست میوه ی دو رقم پرتقال خونی مورو و سانگینلو طی انبارداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):129-142. Available from: https://sid.ir/paper/372306/fa
IEEE:
کپیجواد فتاحی مقدم، ابوذر هاشم پور، یوسف حمیداوغلی، و رضا فتوحی قزوینی، “اثر تیمار دمایی بر ترکیبات زیست فعال و ظرفیت آنتی اکسیدانی گوشت و پوست میوه ی دو رقم پرتقال خونی مورو و سانگینلو طی انبارداری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 129–142، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372306/fa