APA:
کپیگلابیان، الناز، و رومیانی، لاله. (1397). اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 113-128. SID. https://sid.ir/paper/372767/fa
Vancouver:
کپیگلابیان الناز، رومیانی لاله. اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):113-128. Available from: https://sid.ir/paper/372767/fa
IEEE:
کپیالناز گلابیان، و لاله رومیانی، “اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 113–128، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372767/fa