مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

318
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

501
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 128

چکیده

 این پژوهش اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium. L) بر افزایش ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) را مورد بررسی قرار داد. در این پژوهش خاصیت آنتی اکسیدانی, آزمون های شیمیایی (, TVN, TBA, PV, FFA pH) و میکروبی فیله قزل آلا با 0 (تیمار شاهد), 4/0(تیمار 1), 8/0 (تیمار 2) و 2/1 (تیمار 3) درصد اسانس نارنج در روزهای0, 3, 6, 9, 12 و15 در دمای º C 0 در زیر یخ مورد بررسی قرار گرفت. خاصیت آنتی-اکسیدانی ( 14IC50"> ) اسانس نارنج 67/0 میلی گرم بر میلی لیتر بود. نتایج نشان داد که pH در فیله از روز صفر تا روز پانزدهم روند افزایشی داشت. مقادیر بازهای نیتروژنی فرار (بجز تیمار 2و3 در روزهای ششم و نهم), اسیدهای چرب آزاد و تیوباربیتوریک اسید, در روزهای مختلف بین تیمارهای مورد مطالعه اختلاف معنی داری داشت (05/0P<). بالاترین و پایین ترین میزان عدد پراکسید به ترتیب در تیمار شاهد در روز دوازدهم014/0 ± 140/6 میلی اکی والان اکسیژن بر کیلوگرم چربی و تیمار 1 در روز صفر 006/0 ± 862/0 میلی اکی والان اکسیژن بر کیلوگرم چربی بدست آمد. مجموع باکتری های سرمادوست در فیله در تیمار شاهد از روز نهم تا روز پانزدهم بالاتر از حد استاندارد (log cfu/ g 107) بود و در تیمار 1 در روز پانزدهم از حد مجاز فراتر رفت ولی در سایر تیمارها تا روز پانزدهم از حد مجاز فراتر نرفت (log cfu/g107). با توجه به نتایج بدست آمده بهترین زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان تحت تأثیر 2/1 درصد اسانس برگ نارنج در روز 9 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گلابیان، الناز، و رومیانی، لاله. (1397). اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 113-128. SID. https://sid.ir/paper/372767/fa

    Vancouver: کپی

    گلابیان الناز، رومیانی لاله. اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):113-128. Available from: https://sid.ir/paper/372767/fa

    IEEE: کپی

    الناز گلابیان، و لاله رومیانی، “اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 113–128، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372767/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button