مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,152
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

371
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره پوست داخلی نارنج بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 29

چکیده

 زمینه: ضداکسیدان ها برای افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده می شوند. سبزی ها و میوه ها منابع خوبی از ضداکسیدان ها از قبیل پلی فنل ها, ویتامین ث و ایی هستند.هدف: مطالعه به منظور تعیین اثر عصاره پوست داخلی نارنج (مزوکارپ) بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی در سال 1393 در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه انجام شد. 45 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان در دو گروه شاهد (بسته بندی شده در خلاء بدون عصاره) و تیمار (غوطه وری 30 دقیقه ای با محلول %5 عصاره و بسته بندی در خلاء) تقسیم و در یخچال (4 درجه سانتی گراد) نگه داری شدند. مشخصات حسی و شیمیایی شامل مقدار اسیدیته, پراکسید, بازهای نیتروژنی فرار, اسید تیوباربیتوریک و اسید چرب آزاد در روزهای صفر, 3, 6, 9, 12, 15, 18 و 21 اندازه گیری شدند. داده ها با آزمون های آماری لون, دانکن و آنالیز واریانس تحلیل شدند.یافته ها: مقدار اسیدیته, پراکسید, بازهای نیتروژنی فرار, اسید تیوباربیتوریک و اسید چرب آزاد در گروه تیمار به طور معنی داری کم تر از گروه شاهد بود.نتیجه گیری: با توجه به یافته ها, به نظر می رسد عصاره پوست داخلی نارنج با کاهش روند اکسیداسیون و افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان می تواند جای گزین مناسبی برای مواد نگه دارنده مصنوعی باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

نکویی فرد، علی، حسین پور، سمانه، نوری سعیدلو، سکینه، و جوادی، مریم. (1395). اثر عصاره پوست داخلی نارنج بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 20(1 (پی در پی 84))، 21-29. SID. https://sid.ir/paper/49037/fa

Vancouver: کپی

نکویی فرد علی، حسین پور سمانه، نوری سعیدلو سکینه، جوادی مریم. اثر عصاره پوست داخلی نارنج بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1395؛20(1 (پی در پی 84)):21-29. Available from: https://sid.ir/paper/49037/fa

IEEE: کپی

علی نکویی فرد، سمانه حسین پور، سکینه نوری سعیدلو، و مریم جوادی، “اثر عصاره پوست داخلی نارنج بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 20، no. 1 (پی در پی 84)، pp. 21–29، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/49037/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button