APA:
کپینکویی فرد، علی، حسین پور، سمانه، نوری سعیدلو، سکینه، و جوادی، مریم. (1395). اثر عصاره پوست داخلی نارنج بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 20(1 (پی در پی 84))، 21-29. SID. https://sid.ir/paper/49037/fa
Vancouver:
کپینکویی فرد علی، حسین پور سمانه، نوری سعیدلو سکینه، جوادی مریم. اثر عصاره پوست داخلی نارنج بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1395؛20(1 (پی در پی 84)):21-29. Available from: https://sid.ir/paper/49037/fa
IEEE:
کپیعلی نکویی فرد، سمانه حسین پور، سکینه نوری سعیدلو، و مریم جوادی، “اثر عصاره پوست داخلی نارنج بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 20، no. 1 (پی در پی 84)، pp. 21–29، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/49037/fa