APA:
کپینفرزاده، حسین، و آریایی، پیمان. (1396). تعیین اثر استفاده از بتاگلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن و قند بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 185-200. SID. https://sid.ir/paper/72101/fa
Vancouver:
کپینفرزاده حسین، آریایی پیمان. تعیین اثر استفاده از بتاگلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن و قند بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):185-200. Available from: https://sid.ir/paper/72101/fa
IEEE:
کپیحسین نفرزاده، و پیمان آریایی، “تعیین اثر استفاده از بتاگلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن و قند بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 185–200، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72101/fa