Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

438
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

506
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی

صفحات

 صفحه شروع 263 | صفحه پایان 275

چکیده

 خشک کردن, یک روش مهم نگهداری مواد مرطوب است و برای طیف گسترده ای از محصولات صنعتی و کشاورزی قابل استفاده است. با توجه به فعالیت آبی کم, در فرآورده های خشک شده نرخ فساد محدود است و به دلیل کاهش حجم به راحتی قابل حمل ونقل و نگهداری هستند و نیازی به نگهداری در سردخانه ندارند درنتیجه در این فرآورده ها هزینه مصرف انرژی پایین است. هدف از مطالعه حاضر توسعه یک مدل برای توصیف انتقال جرم و حرارت طی خشک کردن تکه های چغندر لبویی بود. دما, رطوبت و چروکیدگی یک قطعه چغندر لبویی استوانه ای شکل طی خشک کردن در سه دمای مختلف هوا (50, 60 و 70 درجه سانتی گراد) شبیه سازی شدند. معادلات انتشار رطوبت و حرارت همزمان با شرایط مرزی همرفتی با استفاده از یک زبان شبیه سازی (MATLAB) بر اساس روش تفاضل محدود حل شدند. چروکیدگی, ویژگی های حرارتی و نفوذ رطوبت متغیر در شبیه سازی مدنظر قرار گرفتند. نتایج شبیه سازی به شکل رضایت بخشی با درجه حرارت و رطوبت اندازه گیری شده از چغندر لبویی طی خشک شدن توافق داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقصودلوکمالی، دانیال، اسماعیلی، قدیر، شهیدی، سیداحمد، و مقصودلوکمالی، دنیا. (1400). شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 263-275. SID. https://sid.ir/paper/373979/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودلوکمالی دانیال، اسماعیلی قدیر، شهیدی سیداحمد، مقصودلوکمالی دنیا. شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):263-275. Available from: https://sid.ir/paper/373979/fa

    IEEE: کپی

    دانیال مقصودلوکمالی، قدیر اسماعیلی، سیداحمد شهیدی، و دنیا مقصودلوکمالی، “شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 263–275، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373979/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا