APA:
کپیمقصودلوکمالی، دانیال، اسماعیلی، قدیر، شهیدی، سیداحمد، و مقصودلوکمالی، دنیا. (1400). شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 263-275. SID. https://sid.ir/paper/373979/fa
Vancouver:
کپیمقصودلوکمالی دانیال، اسماعیلی قدیر، شهیدی سیداحمد، مقصودلوکمالی دنیا. شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):263-275. Available from: https://sid.ir/paper/373979/fa
IEEE:
کپیدانیال مقصودلوکمالی، قدیر اسماعیلی، سیداحمد شهیدی، و دنیا مقصودلوکمالی، “شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 263–275، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373979/fa