مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

314
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آنزیم پکتیناز، بر فراسنجه های بیوشیمیایی، ویژگی های لاشه وهزینه تولید جوجه های گوشتی نژاد هیبرید راس

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 91

چکیده

 99 قطعه جوجه گوشتی از سویه راس 308 در طرحی کاملاً تصادفی در سن 21 روزگی به 3 تیمار و هر تیمار به3 تکرار و هر تکرار شامل 11 قطعه جوجه, تقسیم شدند. آب و سه جیره ی غذایی مختلف با سطح انرژی و پروتئین یکسان به صورت آزاد تا سن 42 روزگی در اختیار جوجه ها قرار گرفت. خوراک مصرفی, افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی و تلفات در پایان هر هفته مورد محاسبه قرار گرفت. در پایان پژوهش از جوجه های خون گیری به عمل آمد و تفکیک و تعیین وزن قسمت های مختلف لاشه انجام شد. گروه تجربی 1(جیره برپایه ذرت و جو (سطح جو 22 درصد)و کنجاله سویا, 2600 واحد بر گرم بتازایلاناز, 1800 واحد بر گرم بتاگلوکاناز و500 واحد بر گرم سلولاز)بیشترین هزینه تولید را داشت. میانگین وزن کبد, پیش-معده, سنگدان, روده ها و چربی ناحیه شکمی نسبت به وزن زنده و نیز میانگین درصد لاشه, قطعات سینه و ران ها بین تیمارها اختلاف آماری معنی دار نشان داد (05/0 P<), بیشترین درصد لاشه در گروه تجربی 2(دریافت کننده ذرت, جو, 2200 واحد بر گرم بتازایلاناز, 200 واحد بر گرم بتا گلوکاناز, 100 واحد بر گرم سلولاز و 100 واحد بر گرم پکتیناز)دیده شد. پروتئین تام و اسید اوریک در گروه های مختلف تفاوت آماری معنی داری نشان نداد(05/0 P>), اما گروه تجربی 1 نسبت به گروه های دیگر کاهش معنی دار در میزان گلوکز و آلبومین سرم نشان داد(05/0 (P<. از یافته های این پژوهش معلوم شد که افزودن مولتی آنزیم دارای میزان کمتر آنزیم های بتازایلاناز, بتاگلوکاناز و سلولاز و حاوی پکتیناز به جیره های غذاییِ بیان شده, در عمل کرد طیور و هزینه تولید تاثیر بیشتری داشته است و بیان گر کاهش اثر فاکتورهای ضدتغذیه ای در گروه-های دریافت کننده این گروه آنزیمی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوشوقتی، آمنه، و مهرورز، سینا. (1399). تاثیر آنزیم پکتیناز, بر فراسنجه های بیوشیمیایی, ویژگی های لاشه وهزینه تولید جوجه های گوشتی نژاد هیبرید راس. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، 14(1 )، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/374599/fa

    Vancouver: کپی

    خوشوقتی آمنه، مهرورز سینا. تاثیر آنزیم پکتیناز, بر فراسنجه های بیوشیمیایی, ویژگی های لاشه وهزینه تولید جوجه های گوشتی نژاد هیبرید راس. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران[Internet]. 1399؛14(1 ):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/374599/fa

    IEEE: کپی

    آمنه خوشوقتی، و سینا مهرورز، “تاثیر آنزیم پکتیناز, بر فراسنجه های بیوشیمیایی, ویژگی های لاشه وهزینه تولید جوجه های گوشتی نژاد هیبرید راس،” علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، vol. 14، no. 1 ، pp. 81–91، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374599/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button