APA:
کپیجعفری صیادی، علیرضا. (1373). بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخص های تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی، 6(22)، 100-100. SID. https://sid.ir/paper/418220/fa
Vancouver:
کپیجعفری صیادی علیرضا. بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخص های تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1373؛6(22):100-100. Available from: https://sid.ir/paper/418220/fa
IEEE:
کپیعلیرضا جعفری صیادی، “بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخص های تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 6، no. 22، pp. 100–100، 1373، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418220/fa