Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

347
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخص های تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 100 | صفحه پایان 100

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری صیادی، علیرضا. (1373). بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخص های تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی، 6(22)، 100-100. SID. https://sid.ir/paper/418220/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری صیادی علیرضا. بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخص های تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1373؛6(22):100-100. Available from: https://sid.ir/paper/418220/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا جعفری صیادی، “بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخص های تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 6، no. 22، pp. 100–100، 1373، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418220/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا