APA:
کپیافکار، هادی، کیانی فر، علی، و زمانی، حسین. (1400). بررسی تاثیر شار حرارتی پله ای صعودی بر میزان تخلخل و روشنایی نان مسطح پخته شده به روش آزمایشگاهی و عددی. مهندسی مکانیک مدرس، 21(6 )، 367-378. SID. https://sid.ir/paper/374776/fa
Vancouver:
کپیافکار هادی، کیانی فر علی، زمانی حسین. بررسی تاثیر شار حرارتی پله ای صعودی بر میزان تخلخل و روشنایی نان مسطح پخته شده به روش آزمایشگاهی و عددی. مهندسی مکانیک مدرس[Internet]. 1400؛21(6 ):367-378. Available from: https://sid.ir/paper/374776/fa
IEEE:
کپیهادی افکار، علی کیانی فر، و حسین زمانی، “بررسی تاثیر شار حرارتی پله ای صعودی بر میزان تخلخل و روشنایی نان مسطح پخته شده به روش آزمایشگاهی و عددی،” مهندسی مکانیک مدرس، vol. 21، no. 6 ، pp. 367–378، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374776/fa