APA:
کپیقیافه داوودی، مهدی، کریمی، مهدی، نقی پور، فریبا، شیخ الاسلامی، زهرا، میرمجیدی، عادل، و احمدزاده قویدل، ریحانه. (1398). بررسی تأثیر سیستم های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 353-364. SID. https://sid.ir/paper/71751/fa
Vancouver:
کپیقیافه داوودی مهدی، کریمی مهدی، نقی پور فریبا، شیخ الاسلامی زهرا، میرمجیدی عادل، احمدزاده قویدل ریحانه. بررسی تأثیر سیستم های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):353-364. Available from: https://sid.ir/paper/71751/fa
IEEE:
کپیمهدی قیافه داوودی، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی، عادل میرمجیدی، و ریحانه احمدزاده قویدل، “بررسی تأثیر سیستم های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 353–364، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71751/fa