مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

280
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

470
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر استفاده از پودر گیاه کامل شوید (Anethum graveolens) بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و سیستم اسکلتی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 73

چکیده

 به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر گیاه کامل شوید ((Anethum graveolens)) بر عملکرد, غلظت برخی فراسنجه های خون و ویژگی های استخوان درشت نی جوجه های گوشتی, از 200 قطعه جوجه یک روزه (راس 308) در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار (10 قطعه در هر تکرار) استفاده شد. جوجه ها به طور تصادفی در بین تیمارهای آزمایشی شامل سطوح صفر, 5/0, 0/1 و 0/2 درصد پودر گیاه کامل شوید توزیع شدند. در رابطه با میانگین خوراک مصرفی و افزایش وزن جوجه ها در کل دوره پرورش, تیمار یک درصد پودر شوید بالاترین و تیمار دو درصد پودر شوید ضعیف ترین عملکرد را نشان دادند و تیمارهای حاوی سطوح صفر و 5/0 درصد پودر شوید در حد واسط دو تیمار نخست قرار گرفتند (05/0P<). از نظر ضریب تبدیل خوراک, تنها تفاوت معنی دار مشاهده شده در بین تیمارها به افزایش مقدار این ضریب در جوجه های تیمار حاوی دو درصد پودر گیاه شوید در کل دوره پرورش معطوف بود (05/0P<). غلظت آنزیم آلکالین فسفاتاز سرم در دوره های ارزیابی (21 و 42 روزگی) در تیمار حاوی دو درصد پودر گیاه شوید افزایش معنی داری را در مقایسه با دیگر تیمارها نشان داد (05/0P<). غلظت عناصر کلسیم و فسفر سرم تحت تأثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت. وزن, طول, عرض و درصد خاکستر استخوان درشت نی تفاوت معنی داری را در بین تیمارهای آزمایشی نشان نداد. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که استفاده از یک درصد پودر گیاه شوید در جیره جوجه های گوشتی ضمن بهبود عملکرد رشد, تأثیر نامطلوبی بر روند رشد و نمو سیستم اسکلتی جوجه ها ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ریعان محصصی، علی، درمانی کوهی، حسن، ناصری هرسینی، رضا، کیومرثی، حامد، و دهقان زاده، هوشنگ. (1399). تأثیر استفاده از پودر گیاه کامل شوید (Anethum graveolens) بر عملکرد, برخی فراسنجه های خونی و سیستم اسکلتی جوجه های گوشتی. پژوهش و فناوری محیط زیست، 5(8 )، 61-73. SID. https://sid.ir/paper/378562/fa

    Vancouver: کپی

    ریعان محصصی علی، درمانی کوهی حسن، ناصری هرسینی رضا، کیومرثی حامد، دهقان زاده هوشنگ. تأثیر استفاده از پودر گیاه کامل شوید (Anethum graveolens) بر عملکرد, برخی فراسنجه های خونی و سیستم اسکلتی جوجه های گوشتی. پژوهش و فناوری محیط زیست[Internet]. 1399؛5(8 ):61-73. Available from: https://sid.ir/paper/378562/fa

    IEEE: کپی

    علی ریعان محصصی، حسن درمانی کوهی، رضا ناصری هرسینی، حامد کیومرثی، و هوشنگ دهقان زاده، “تأثیر استفاده از پودر گیاه کامل شوید (Anethum graveolens) بر عملکرد, برخی فراسنجه های خونی و سیستم اسکلتی جوجه های گوشتی،” پژوهش و فناوری محیط زیست، vol. 5، no. 8 ، pp. 61–73، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378562/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button