مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

369
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی باکتری های مقاوم به گرما بر اساس انتخاب بازنمایی مناسب از توالی پروتئین با استفاده از رویکرد یادگیری عمیق

صفحات

 صفحه شروع 54 | صفحه پایان 63

چکیده

 زمینه و هدف: شناسایی مکانیزم های موثر در مقاومت باکتری ها به گرما جهت ایجاد سویه های مقاوم به گرما در صنایعی از جمله صنایع غذایی, ساخت منسوجات و به خصوص در صنایع تولیدکننده مواد شوینده, بسیار حایز اهمیت می باشد. به این منظور, از ابزارهای یادگیری عمیق برای شناسایی خصوصیات باکتری های مقاوم به گرما بر اساس خصوصیات پروتیینی استفاده گردید. روش بررسی: برخی از خصوصیات پروتیین های مقاوم و غیر مقاوم به گرما از قبیل ویژگی های ساختاری اسیدآمینه ها, تعداد و فرکانس هر اسیدآمینه و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آنها محاسبه گردیدند. مجموعه داده ها جهت رده بندی باکتری ها, در سه مرحله انجام شد: ابتدا از مدل های وزن دهی برای شناسایی متغیرهای مهم استفاده شده و سپس آنها انتخاب شده و نهایتا با استفاده از شبکه یادگیری عمیق نسبت به استخراج سلسله مراتب ویژگی ها اقدام گردید. یافته ها: نتایج ده روش وزن دهی نشان دادند که از بین 73 خصوصیات تعداد و فرکانس اسیدهای آمینه, تنها 40 ویژگی, وزن بالاتر از صفر داشتند. از این تعداد, 13 ویژگی, وزن بالاتر از 0. 5 را کسب کرده و تنها 10 ویژگی میانگین وزن اختصاص داده به آنها بالاتر از 0. 09 بوده است. این ده ویژگی به عنوان متغیرهای مهم انتخاب شدند. ویژگی های فرکانس گلوتامین و فرکانس اسیدگلوتامیک بیشترین وزن را اخذ کرده و به عنوان دو خصوصیت مهم در رده بندی باکتری های مقاوم و غیرمقاوم به گرما معرفی شدند. بیشترین دقت رده بندی باکتری های مقاوم به گرما در رویکرد سوم برابر 92. 42% بدست آمد. نتیجه گیری: شبکه های عصبی عمیق با استخراج سلسله مراتب ویژگی ها, می تواند به خوبی باکتری های مقاوم به گرما را بر اساس خصوصیات پروتیینی آنها شناسایی کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    احسن، رضا، و ابراهیمی، منصور. (1399). شناسایی باکتری های مقاوم به گرما بر اساس انتخاب بازنمایی مناسب از توالی پروتئین با استفاده از رویکرد یادگیری عمیق. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 14(3 )، 54-63. SID. https://sid.ir/paper/379819/fa

    Vancouver: کپی

    احسن رضا، ابراهیمی منصور. شناسایی باکتری های مقاوم به گرما بر اساس انتخاب بازنمایی مناسب از توالی پروتئین با استفاده از رویکرد یادگیری عمیق. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1399؛14(3 ):54-63. Available from: https://sid.ir/paper/379819/fa

    IEEE: کپی

    رضا احسن، و منصور ابراهیمی، “شناسایی باکتری های مقاوم به گرما بر اساس انتخاب بازنمایی مناسب از توالی پروتئین با استفاده از رویکرد یادگیری عمیق،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 14، no. 3 ، pp. 54–63، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/379819/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button