مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

10,270
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,960
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حساسیت زدایی خوراکی در کودکان مبتلا به آلرژی به شیر گاو: کارآزمایی بالینی آینده نگر

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 18

چکیده

 زمینه و هدف:آلرژی به شیر گاو شایع ترین آلرژی غذایی در سال اول عمر است. در حال حاضر تنها درمان پذیرفته شده در آلرژی غذایی پرهیز از آلرژن مربوط می باشد. از آنجایی که شیر گاو ترکیب عمده رژیم غذایی شیرخواران می باشد این اقدام چندان منطقی و عملی نیست. هدف این مطالعه ارایه یک راهکار درمانی در بیماران مبتلا به آلرژی به شیر گاو است.روش بررسی: تمامی بیماران با تشخیص قطعی آلرژی به شیر گاو از نوع با واسطه IgE که بین اسفند ماه 1383 تا آذر ماه 1384 به درمانگاه آلرژی مرکز طبی کودکان مراجعه نمودند, در دو گروه مداخله و کنترل وارد مطالعه شدند و پس از تکمیل پرسشنامه, در مورد گروه مداخله حساسیت زدایی خوراکی و در مورد گروه کنترل حداقل شش ماه پی گیری و بررسی بالینی وآزمایشگاهی به عمل آمد. در نهایت هر دو گروه از نظر علایم بالینی و نتایج IgE اختصاصی به شیر مجددا بررسی شدند. یافته ها: 20 بیمار مورد حساسیت زدایی خوراکی قرار گرفتند و 13بیمار در گروه شاهد بودند. هر دو گروه از نظر میانگین سنی, جنسیت و علایم بالینی تقریبا مشابه بودند. در پایان مطالعه در 18نفر گروه مداخله (%90) حساسیت زدایی با موفقیت پیش رفت و در 14 نفر آنها (%70) به اتمام رسید. تمامی افراد گروه کنترل همچنان با مصرف شیر گاو علامت دار باقی ماندند. نتیجه گیری: بیماران در طی متوسط 9 ماه حساسیت زدایی شدند, این اقدام در 90% بیماران موفقیت آمیز بوده و روند آن رو به اتمام است. نظر به علامت دار ماندن بیماران گروه کنترل در 100% موارد, روش حساسیت زدایی خوراکی می تواند یک درمان امیدوار کننده در آلرژی غذایی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    منصوری، محبوبه، موحدی، مسعود، فرهودی، ابوالحسن، پورپاک، زهرا، اکرمیان، رزیتا، شکوهی شورمستی، راهله، و مظفری، حبیبه. (1386). حساسیت زدایی خوراکی در کودکان مبتلا به آلرژی به شیر گاو: کارآزمایی بالینی آینده نگر. مجله دانشکده پزشکی، 65(5)، 11-18. SID. https://sid.ir/paper/38046/fa

    Vancouver: کپی

    منصوری محبوبه، موحدی مسعود، فرهودی ابوالحسن، پورپاک زهرا، اکرمیان رزیتا، شکوهی شورمستی راهله، مظفری حبیبه. حساسیت زدایی خوراکی در کودکان مبتلا به آلرژی به شیر گاو: کارآزمایی بالینی آینده نگر. مجله دانشکده پزشکی[Internet]. 1386؛65(5):11-18. Available from: https://sid.ir/paper/38046/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه منصوری، مسعود موحدی، ابوالحسن فرهودی، زهرا پورپاک، رزیتا اکرمیان، راهله شکوهی شورمستی، و حبیبه مظفری، “حساسیت زدایی خوراکی در کودکان مبتلا به آلرژی به شیر گاو: کارآزمایی بالینی آینده نگر،” مجله دانشکده پزشکی، vol. 65، no. 5، pp. 11–18، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/38046/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button