APA:
کپیزارعی، حامد، و َشهاب لواسانی، علیرضا. (1399). بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه, تک غیراشباعی, چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(1 )، 17-31. SID. https://sid.ir/paper/380903/fa
Vancouver:
کپیزارعی حامد، َشهاب لواسانی علیرضا. بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه, تک غیراشباعی, چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(1 ):17-31. Available from: https://sid.ir/paper/380903/fa
IEEE:
کپیحامد زارعی، و علیرضا َشهاب لواسانی، “بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه, تک غیراشباعی, چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 17–31، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380903/fa