APA:
کپییزدان پناه، صدیقه، احسانی، محمدرضا، و میزانی، مریم. (1393). اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش. علوم غذایی و تغذیه، 11(4 (پیاپی 44))، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/143356/fa
Vancouver:
کپییزدان پناه صدیقه، احسانی محمدرضا، میزانی مریم. اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(4 (پیاپی 44)):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/143356/fa
IEEE:
کپیصدیقه یزدان پناه، محمدرضا احسانی، و مریم میزانی، “اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 4 (پیاپی 44)، pp. 5–16، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143356/fa