APA:
کپیبلوریان، شادی، شهیدی، فخری، حسینی، حامد، حسینی، فرشته، صابریان، حامد، و مالکی، محمد. (1398). بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2 )، 109-132. SID. https://sid.ir/paper/382425/fa
Vancouver:
کپیبلوریان شادی، شهیدی فخری، حسینی حامد، حسینی فرشته، صابریان حامد، مالکی محمد. بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(2 ):109-132. Available from: https://sid.ir/paper/382425/fa
IEEE:
کپیشادی بلوریان، فخری شهیدی، حامد حسینی، فرشته حسینی، حامد صابریان، و محمد مالکی، “بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 2 ، pp. 109–132، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382425/fa