APA:
کپیقاسمی، حسینعلی، حاج خدادادی، ایمان، و خلت آبادی فراهانی، امیرحسین. (1398). اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی, فراسنجه های لاشه, هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(123 )، 95-110. SID. https://sid.ir/paper/382698/fa
Vancouver:
کپیقاسمی حسینعلی، حاج خدادادی ایمان، خلت آبادی فراهانی امیرحسین. اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی, فراسنجه های لاشه, هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(123 ):95-110. Available from: https://sid.ir/paper/382698/fa
IEEE:
کپیحسینعلی قاسمی، ایمان حاج خدادادی، و امیرحسین خلت آبادی فراهانی، “اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی, فراسنجه های لاشه, هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 123 ، pp. 95–110، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382698/fa