مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

271
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 511 | صفحه پایان 519

چکیده

 اثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی موسیر در مقایسه با آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول, بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه, کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی با استفاده از 200 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308, با پنج تیمار, چهار تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار, در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل: جیره پایه بدون افزودنی (تیمارشاهد), جیره پایه حاوی عصاره هیدروالکلی موسیر (150, 300 و 450 میلی لیتر در کیلوگرم جیره) و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول (500 میلی گرم در کیلوگرم جیره) بودند. در کل دوره پرورش, جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی 450 میلی لیتر در کیلوگرم عصاره موسیر افزایش وزن بیشتری از پرندگان شاهد داشتند (0/05>P). اثر تیمارهای آزمایشی بر خصوصیات لاشه معنی دار نبود. میزان مالون دی آلدئید عضله ران جوجه های تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره موسیر کمتر از گروه شاهد بود (0/05>P). ظرفیت نگهداری آب و افت خونابه گوشت در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی 450 میلی لیتر در کیلوگرم عصاره موسیر به ترتیب بیشتر و کمتر از پرندگان دریافت کننده آنتی بیوتیک بود (0/05>P). تیتر آنتی بادی علیه گلبول قرمز گوسفند در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی 450 میلی لیتر در کیلوگرم عصاره موسیر بیشتر از پرندگان شاهد و یا دریافت کننده آنتی بیوتیک بود (0/05>P). بر اساس نتایج پژوهش حاضر, استفاده از 450 میلی لیتر در کیلوگرم جیره عصاره موسیر, عملکرد, کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی را بهبود می بخشد و می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب برای آنتی بیوتیک های محرک رشد استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رسا ایزدی، مهسا، معینی، محمدسالار، افشارمنش، محسن، توکلی، هادی، و خواجه بمی، محمد. (1398). اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد, کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(4 )، 511-519. SID. https://sid.ir/paper/387786/fa

    Vancouver: کپی

    رسا ایزدی مهسا، معینی محمدسالار، افشارمنش محسن، توکلی هادی، خواجه بمی محمد. اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد, کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(4 ):511-519. Available from: https://sid.ir/paper/387786/fa

    IEEE: کپی

    مهسا رسا ایزدی، محمدسالار معینی، محسن افشارمنش، هادی توکلی، و محمد خواجه بمی، “اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد, کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 4 ، pp. 511–519، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387786/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button