مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

312
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 45

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی تأثیر اندازه ذرات کروم-متیونین بر عملکرد, صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی انجام شد. از 288 قطعه جوجه گوشتی (جنس نر) در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار, چهار تکرار و 12 قطعه پرنده در هر تکرار در قالب آزمایش فاکتوریل 3×2 با دو وضعیت تنش (بدون تنش و تنش) و سه سطح افزودنی (بدون افزودنی, ppb 2000 کروم-متیونین و ppb 2000 کروم-متیونین آسیاب شده) استفاده شد. از افزودن دگزامتازون به جیره به میزان 5/1میلی گرم در کیلوگرم جیره به مدت یک هفته (18 تا 24 روزگی) برای ایجاد تنش فیزیولوژیکی استفاده شد. میزان خوراک مصرفی و وزن جوجه ها در هر واحد آزمایشی به صورت هفتگی اندازه گیری و ضریب تبدیل محاسبه شد. غلظت مالون دی آلدئید و ظرفیت نگهداری آب گوشت سینه در 24 روزگی و 46 روزگی و pH گوشت سینه در سن 46 روزگی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تنش فیزیولوژیکی, مصراف خوراک, افزایش وزن روزانه, بازده لاشه و وزن نسبی طحال و بورس را کاهش و ضریب تبدیل, وزن نسبی قلب و کبد و ظرفیت نگهداری آب را افزایش داد (05/0>P). استفاده از جیره حاوی هر دو شکل کروم متیونین در پرندگان در شرایط تنش به طور معنی داری باعث کاهش ضریب تبدیل و افزایش pH گوشت شد (05/0>P). تفاوتی در شکل فیزیکی ذرات کروم-متیونین بر صفات مورد مطالعه مشاهده نشد. با توجه به نتایج این آزمایش, افزودن ppb2000 کروم-متیونین در اندازه های مختلف سبب کاهش آثار تنش فیزیولوژیکی به ویژه بهبود ضریب تبدیل و بازده لاشه در پرندگان در شرایط تنش فیزیولوژیک شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیده خوشقدم، شریفی، سیدداود، باقری ورزنه، مریم، و غضنفری، شکوفه. (1399). اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد, صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی. تحقیقات تولیدات دامی، 9(3 )، 31-45. SID. https://sid.ir/paper/388883/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیده خوشقدم، شریفی سیدداود، باقری ورزنه مریم، غضنفری شکوفه. اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد, صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1399؛9(3 ):31-45. Available from: https://sid.ir/paper/388883/fa

    IEEE: کپی

    سیده خوشقدم حسینی، سیدداود شریفی، مریم باقری ورزنه، و شکوفه غضنفری، “اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد, صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 9، no. 3 ، pp. 31–45، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/388883/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button