APA:
کپیحسینی، سیده خوشقدم، شریفی، سیدداود، باقری ورزنه، مریم، و غضنفری، شکوفه. (1399). اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد, صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی. تحقیقات تولیدات دامی، 9(3 )، 31-45. SID. https://sid.ir/paper/388883/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیده خوشقدم، شریفی سیدداود، باقری ورزنه مریم، غضنفری شکوفه. اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد, صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1399؛9(3 ):31-45. Available from: https://sid.ir/paper/388883/fa
IEEE:
کپیسیده خوشقدم حسینی، سیدداود شریفی، مریم باقری ورزنه، و شکوفه غضنفری، “اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد, صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 9، no. 3 ، pp. 31–45، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/388883/fa