مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

329
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

478
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پودر بره موم بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 431 | صفحه پایان 440

چکیده

 هدف از این تحقیق, بررسی اثرات تغذیه پودر بره موم بر عملکرد رشد, اجزای لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی بود. در این آزمایش از تعداد 160 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه (راس 308) در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار, چهار تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 1-تیمار شاهد (جیره پایه)؛ 2-جیره حاوی نئومایسین (200 گرم در هر تن)؛ 3-جیره حاوی 150 میلی گرم بره موم در هر کیلوگرم جیره؛ 4-جیره حاوی 200 میلی گرم بره موم در هر کیلوگرم جیره بودند. جوجه ها از سن 15 تا 42 روزگی تحت شرایط تنش گرمایی (2° C ± 32 از ساعت 10 صبح الی شش بعد از ظهر) قرار گرفتند. نتایج نشان داد که میزان تلفات در پرندگانی که در جیره خود بره موم دریافت کردند کمتر از گروه شاهد بود (0/05 > P). در دوره های مختلف, مصرف خوراک تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت. در دوره های رشد و پایانی, وزن جوجه های که با جیره حاوی 200 میلی گرم پودر بره موم, تغذیه شدند بیشتر از پرندگان گروه شاهد بود (0/05> P). در دوره پایانی و کل دوره, ضریب تبدیل خوراک در پرندگان تغذیه شده با 200 میلی گرم پودر بره موم کمتر از گروه شاهد بود (0/05 > P). سطح گلوکز و LDL خون در پرندگان تغذیه شده با بره موم کمتر از گروه شاهد بود (0/05 > P). بنابراین براساس نتایج حاصل, استفاده از بره موم تا سطح 200 میلی گرم در هر کیلوگرم جیره می تواند اثرات منفی تنش گرمایی را در جوجه های گوشتی کاهش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قلی پور، میکائیل، واحدی، وحید، و انصاری پیرسرایی، زربخت. (1399). تاثیر پودر بره موم بر عملکرد رشد, اجزای لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(3 )، 431-440. SID. https://sid.ir/paper/390138/fa

    Vancouver: کپی

    قلی پور میکائیل، واحدی وحید، انصاری پیرسرایی زربخت. تاثیر پودر بره موم بر عملکرد رشد, اجزای لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(3 ):431-440. Available from: https://sid.ir/paper/390138/fa

    IEEE: کپی

    میکائیل قلی پور، وحید واحدی، و زربخت انصاری پیرسرایی، “تاثیر پودر بره موم بر عملکرد رشد, اجزای لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 3 ، pp. 431–440، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390138/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button