مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

412
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

110
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آب و عصاره میوه های انار، انگور و کیوی بر کیفیت پس از برداشت میوه های گلابی

صفحات

 صفحه شروع 139 | صفحه پایان 153

چکیده

 میوه ها و سبزی ها مقادیر زیادی از ترکیبات آنتی اکسیدان مختلف دارند. در این پژوهش تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی آب میوه و آب میوه های فراوری شده انار, انگور و کیوی, ترکیب آب میوه انار و انگور, ترکیب آب میوه انار و کیوی, ترکیب آب میوه ی انگور و کیوی و عصاره پوست انار روی کیفیت میوه های سالم گلابی رقم شاه میوه بررسی و با تیمار کیتوزان در غلظت 1/5 درصد و شاهد (آب مقطر) مقایسه شد. تغییر در میزان اسید آسکوربیک, مواد جامد محلول کل, اسیدیته قابل تیتراسیون, درصد کاهش وزن, فعالیت آنزیم های پراکسیداز و پلی فنول اکسیداز و سفتی میوه های سالم گلابی به مدت 60 روز در سردخانه و در دمای 2± 4 درجه سانتی گراد ارزیابی شد. در میوه های گلابی تیمارهای ترکیب آب کیوی همراه با انار و یا انگور توانستند طی انبارداری سبب کاهش سرعت تخریب آسکوربیک اسید و میزان مواد جامد محلول کل, کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز و پلی فنول اکسیداز نسبت به شاهد و بیشتر تیمارها و حفظ سفتی بافت میوه گلابی نسبت به شاهد شوند. نتایج این پژوهش نشان داد که آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در بافت میوه, پتانسیل لازم را برای استفاده به عنوان پوشش های آنتی اکسیدانی روی میوه های گلابی دارا هستند و باعث تأخیر در رسیدگی, زوال محصول و کاهش سرعت از بین رفتن مواد مغذی میوه می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، الهه، غلامی، مهدیه، و قبادی، سیروس. (1398). اثر آب و عصاره میوه های انار, انگور و کیوی بر کیفیت پس از برداشت میوه های گلابی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 9(1 )، 139-153. SID. https://sid.ir/paper/392204/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری الهه، غلامی مهدیه، قبادی سیروس. اثر آب و عصاره میوه های انار, انگور و کیوی بر کیفیت پس از برداشت میوه های گلابی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1398؛9(1 ):139-153. Available from: https://sid.ir/paper/392204/fa

    IEEE: کپی

    الهه اکبری، مهدیه غلامی، و سیروس قبادی، “اثر آب و عصاره میوه های انار, انگور و کیوی بر کیفیت پس از برداشت میوه های گلابی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 9، no. 1 ، pp. 139–153، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392204/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button