APA:
کپیاکبری، الهه، غلامی، مهدیه، و قبادی، سیروس. (1398). اثر آب و عصاره میوه های انار, انگور و کیوی بر کیفیت پس از برداشت میوه های گلابی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 9(1 )، 139-153. SID. https://sid.ir/paper/392204/fa
Vancouver:
کپیاکبری الهه، غلامی مهدیه، قبادی سیروس. اثر آب و عصاره میوه های انار, انگور و کیوی بر کیفیت پس از برداشت میوه های گلابی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1398؛9(1 ):139-153. Available from: https://sid.ir/paper/392204/fa
IEEE:
کپیالهه اکبری، مهدیه غلامی، و سیروس قبادی، “اثر آب و عصاره میوه های انار, انگور و کیوی بر کیفیت پس از برداشت میوه های گلابی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 9، no. 1 ، pp. 139–153، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392204/fa