Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

873
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات

صفحات

 صفحه شروع 258 | صفحه پایان 271

چکیده

 برای بررسی اثر بخار متیل سالیسیلات (MeSA) بر روی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد, از پنج غلظت متیل سالیسیلات (0, 0.06, 0.12, 0.18 و 0.24 میلی مولار) و پنج ماه طول دوره انبارمانی میوه به صورت کرتهای خردشده در زمان بر پایه طرح کاملا تصادفی و با سه تکرار استفاده شد. این تحقیق در موسسه تحقیقات مرکبات کشور واقع در رامسر در سال 86-85 اجرا شد. در این تحقیق فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان آسکوربات پراکسیداز (APX) و کاتالاز(CAT) , میزان اسید آسکوربیک یا ویتامین C, میزان اتیلن تولیدی میوه ها و درصد پوسیدگی در پایان دوره انبارمانی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان ویتامین C میوه های تیمار شده با 0.24 میلی مولار متیل سالیسیلات نسبت به میوه های تیمار شاهد دارای روند کاهشی کندتری بود. در میوه های تیمار شده با 0.24 میلی مولار متیل سالیسیلات فعالیت آنزیم آنتی اکسیدان APX و کاتالاز (CAT) از روند افزایشی کندتری در طول دوره انبارمانی میوه ها برخوردار بودند. تولید اتیلن در میوه های تیمار شده با متیل سالیسیلات کاهش یافته و کمترین میزان در میوه های تیمار شده با 0.24 میلی مولار مشاهده شد. میوه های تیمار شده با غلظت 0.24 میلی مولار متیل سالیسیلات در پایان دوره انبارمانی کمترین درصد پوسیدگی را در مقایسه با میوه های تیمار شاهد داشتند. در مجموع, تیمار میوه های کیوی با غلظت 0.24 میلی مولار متیل سالیسیلات بیشترین تاثیر را در کاهش پوسیدگی پس از برداشت و فعالیت آنزیمهای APX و CAT داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلیمانی اقدم، مرتضی، مستوفی، یونس، مطلبی آذر، علیرضا، فتاحی مقدم، جواد، قاسم نژاد، محمود، و ملک زاده، پرویز. (1390). بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات. زیست شناسی ایران، 24(2)، 258-271. SID. https://sid.ir/paper/21210/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمانی اقدم مرتضی، مستوفی یونس، مطلبی آذر علیرضا، فتاحی مقدم جواد، قاسم نژاد محمود، ملک زاده پرویز. بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات. زیست شناسی ایران[Internet]. 1390؛24(2):258-271. Available from: https://sid.ir/paper/21210/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی سلیمانی اقدم، یونس مستوفی، علیرضا مطلبی آذر، جواد فتاحی مقدم، محمود قاسم نژاد، و پرویز ملک زاده، “بررسی سیستم آنتی اکسیدانی و پوسیدگی پس از برداشت در میوه های کیوی رقم هایوارد تیمار شده با بخار متیل سالیسیلات،” زیست شناسی ایران، vol. 24، no. 2، pp. 258–271، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21210/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا